Deces

Despăgubiri accidente rutiere cu deces – Onorariu 20%

Cel mai nefericit rezultat al unui accident rutier – decesul unei persoane apropiate. Noi, echipa Priboi si Asociatii suntem alături de dumnavoastră şi încercăm să vă ajutăm măcar sub aspect financiar să vă reveniţi, chiar dacă nu putem alunga tristeţea pierderii unei persoane dragi!

Pe scurt, ce trebuie să ştiţi:

  • Poate obţine despăgubiri ca urmare a producerii unui accident rutier orice persoană care poate justifica, dovedi o pierdere ca urmare a trecerii în nefiinţă a persoanei respective. Însă, fără a face vreun fel de dovezi, poate obţine direct despăgubiri soţul / soţia decedatului, copiii, nepoţii, părinţii, bunicii, fraţii şi surorile defunctului.
  • Percepem doar un onorariu de succes de 20% din despăgubirea pe care v-o obţinem, noi suportăm toate costurile, nu plătiţi nimic înainte.
  • De principiu, în funcţie de gradul de rudenie, de vârsta decedatului, de vârsta solicitantului, de modul de producere a accidentului, se pot obţine despăgubiri de până la 100.000 euro per fiecare persoană care solicită despăgubiri.