Deces

Cel mai nefericit rezultat al unui accident rutier – decesul unei persoane apropiate. Noi, echipa Priboi si Asociatii suntem alaturi de dumnavoastra si incercam sa va ajutam macar sub aspect financiar sa va reveniti, chiar daca nu putem alunga tristetea pierderii unei persoane dragi!

Pe scurt, ce trebuie sa stiti:

  • Poate obtine despagubiri ca urmare a producerii unui accident rutier orice persoana care poate justifica, dovedi o pierdere ca urmare a trecerii in nefiinta a persoanei respective. Insa, fara a face vreun fel de dovezi, poate obtine direct despagubiri sotul / sotia decedatului, copiii, nepotii, parintii, bunicii, fratii si surorile defunctului.

  • Percepem doar un onorariu de succes de 15% din despagubirea pe care v-o obtinem, noi suportam toate costurile, nu platiti nimic inainte.

  • De principiu, in functie de gradul de rudenie, de varsta decedatului, de varsta solicitantului, de modul de producere a accidentului, se pot obtine despagubiri de pana la 100.000 euro per fiecare persoana care solicita despagubiri.