Vătămare corporală

Daune morale vătămare corporală – Onorariu succes 20%

Orice persoană are dreptul să primească daune morale dacă a suferit o vătămare corporală în urma unui accident rutier, cu condiția să nu fie complet vinovată de producerea acelui accident. Dreptul de a primi daune morale ca victimă a unui accident rutier revine oricărui participant la trafic: pieton, șofer sau pasager, chiar dacă vinovat este însuși șoferul din mașina în care se afla pasagerul.

Avocat Valentina Priboi

Ce daune morale se primesc pentru vătămare corporală? Depinde de numărul de zile îngrijiri medicale care apare menţionat în certificatul medico-legal! Dacă vă întocmim și un raport de punctaj traumatologic al cărui punct traumatic valorează 6600 lei, puteți încasa peste 1500 lei pentru fiecare zi de îngrijiri medicale. De asemenea, valoarea daunelor morale depinde și de forma vinovăției persoanelor implicate în accident – culpă comună sau culpă exclusivă.

Dar iată câteva repere esențiale în acordarea daunelor morale pentru vătămare corporală în urma unui accident auto:

  • Priboi si Asociatii vă poate obţine daune morale fie pe cale judiciară (în faţa instanţei), fie pe cale amiabilă, dacă sunteți de acord cu oferta de despăgubire a firmei de asigurări.
  • Dumneavoastră nu aveți nicio grijă, noi ne ocupăm de tot, de la început până la sfârșit – și sub aspect civil, și penal, și cu autoritățile, și cu firmele de asigurare. Dumneavoastră trebuie doar să mergeți la Serviciul de medicină legală pentru a fi evaluat de medicul legist pentru a vi se întocmi certificatul medico-legal.
  • Toată procedura de obținere a daunelor morale în caz de accident cu vătămare durează câteva luni.
  • Noi suportăm toate costurile, dumneavoastră nu plătiţi nimic înainte, este clar specificat şi în contractul pe care îl semnaţi cu noi, adică doar un onorariu de succes de 20% din despăgubirea obţinută.

Dacă mai aveți neclarități, sunați-ne cu încredere la 0743 622 843 !

Call Now Button