Deces

Daune morale în caz de deces – Onorariu succes 20%

Cel mai nefericit rezultat al unui accident rutier – decesul unei persoane apropiate. Echipa Priboi si Asociatii vă transmite condoleanțe și vrem să știți că vă suntem alături pentru a vă ajuta măcar sub aspect financiar să vă reveniţi, chiar dacă nu putem alunga tristeţea pierderii unei persoane dragi!

Avocat Valentina Priboi

Pe scurt, ce trebuie să ştiţi despre acordarea daunelor morale în caz de accident cu deces:

  • Poate obţine despăgubiri ca urmare a producerii unui accident rutier orice persoană care poate justifica, dovedi o pierdere ca urmare a trecerii în nefiinţă a persoanei respective. Însă, fără a face vreun fel de dovezi, poate obţine direct despăgubiri soţul / soţia decedatului, copiii, nepoţii, părinţii, bunicii, fraţii şi surorile defunctului.
  • Percepem doar un onorariu de succes de 20% din despăgubirea pe care v-o obţinem, noi suportăm toate costurile, nu plătiţi nimic înainte, ci doar la sfârșit, la încasarea banilor!
  • De principiu, în funcţie de gradul de rudenie, de vârsta decedatului, de vârsta solicitantului, de modul de producere a accidentului, se pot obţine despăgubiri de la 100.000 euro până la suma maximă de 6.070.000 euro.
  • Fiecare solicitant (apropiat al decedatului) poate solicita despăgubiri cu titlu de daune morale și materiale fără să diminueze din despăgubirile primite de ceilalți solicitanți, deoarece nu se acordă o despăgubire globală care să se împartă tuturor solicitanților! Fiecare solicitant are dreptul său la despăgubire și primește daunele cuvenite, fără vreo legătură cu ceilalți frați, membri ai familiei care au solicitat daune!
  • Primirea daunelor morale de la firma de asigurări durează câteva luni.
  • Noi ne ocupăm de tot, și de latura civilă, și de cea penală, de relația cu autoritățile, cu firmele de asigurare, cu experții tehnici, etc.

Nu ezitați să ne sunați pentru orice nelămurire la 0743 622 843 !

Call Now Button