Valentina Priboi, avocat accidente rutiere

Unul din cele mai cunoscute nume în rândul avocaţilor specializaţi în obţinerea de despăgubiri RCA în caz de accidente auto, Valentina Priboi, anunţă extinderea gamei de servicii pe care le oferă alături de echipa sa: în afară de obţinerea de despăgubiri RCA în caz de accidente auto cu vătămări sau deces, Valentina Priboi poate obţine şi despăgubiri doar pentru daune materiale reprezentând vehiculul avariat, în caz de accidente soldate doar cu daune totale ale autoturismelor, nu neapărat cu victime.

Avocat Valentina Priboi este unul din puţinii avocaţi specializaţi strict în obţinerea de despăgubiri RCA din accidente rutiere cu vătămări sau deces din România. Valentina Priboi activează în majoritatea localităţilor din ţară: Bucureşti, Constanţa, Călăraşi, Buzău, Focşani, Braşov, Ploieşti, Târgovişte, Giurgiu, Piteşti, Sibiu, etc.

Sunaţi şi dumneavoastră acum la 0746 548 064 şi aflaţi care sunt primii paşi pentru obţinerea de despăgubiri de la firma de asigurări dacă sunteţi victima directă sau indirectă a unui accident rutier!

Call Now Button