Priboi si Asociatii, noi clienți pentru obținerea de despăgubiri din accidente rutiere în Constanța, Craiova și Bacău

Luna noiembrie a acestui an ne-a adus contracte noi cu victimele directe sau indirecte ale accidentelor rutiere petrecute în țara noastră. Vătămări corporale sau decese, toate aceste dosare sunt confirmarea faptului că din ce în ce mai mulți clienți au încredere în calitatea serviciilor Priboi si Asociatii.

Două vătămări corporale în județul Constanța, una a doamnei R******u din Medgidia, lovită pe trecerea de pietoni de un motociclist, cea de-a doua chiar din municipiul Constanța, a unui minor care mergea corect, pe trotuar, chiar în fața școlii unde învăța dar care a fost acroșat de un șofer înaintat în vârstă.

Un alt caz preluat luna aceasta este un caz de deces petrecut între Craiova și Filiași, al unei tinere domnișoare ce călătorea ca pasager în mașina iubitului ei, mașină ce a fost lovită frontal de o dubă încărcată cu materiale de construcții. Impactul a fost nimicitor, atât tânăra cât și prietenul acesteia murind pe loc. Așteptăm expertiza tehnică și raportul de necropsie al celor doi tineri nevinovați.

În fine, la Moinești am mers să semnăm contractele pentru obținerea de despăgubiri RCA din accidente rutiere cu victimele unei tamponări aparent ușoare. De fapt, cei trei clienți cu care am semnat se aflau într-un microbuz, toți trei pe partea dreaptă-spate. Într-un moment de neatenție, probabil adormind la volan, șoferul microbuzului a lovit un copac de pe marginea drumului, fapt ce a dus la fracturarea șoldurilor și mâinilor drepte ale celor trei pasageri pentru care am mers la Moinești. Așteptăm la doi dintre ei emiterea certificatelor medico-legale, iar la cel de-al treilea așteptăm încă recuperarea pentru ca apoi să meargă la medicina legală spre a obține CML.

Call Now Button